WastePartners

wastepartners-afvalgidsWastePartners in Nijmegen is de eerste vestiging met een universele en integrale dienstverlening voor voertuigen in de afval, reinigings, en recyclingbranche. WastePartners werkt aan een landelijk dekkend service netwerk in Nederland. Hierbij zal WastePartners samenwerken met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners.

WastePartners staat 24 /7 klaar voor haar klanten. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis van voertuigen in de afval, reinigings, en recyclingbranche. De DAR en Sita zijn trouwe en tevreden klanten van WastePartners.
WastePartners is onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie en vertegenwoordigt onder andere de merken Volkswagen, MAN, Caterpillar, VDK en Komptech. Allemaal merken die sterk vertegenwoordigd zijn in de afval, reinigings, en recyclingbranche. De stabiliteit, professionaliteit en continuïteit van het Pon concern maakt dat WastePartners een betrouwbare en vernieuwende partner in business is.

  • Keuringen
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Revisie
  • Schadeherstel

 

Contact

WastePartners
Industrieweg 50c
6541 TW Nijmegen
Sander Geurts Manager Operations
Tel: 06-53232901
E-mail : info@wastepartners.nl
Website: www.wastepartners.nl