VDK Nederland

vdk-nederland-afvalgidsVDK Nederland maakt onderdeel uit van het Pon concern. Pon is één van Nederlands grootste familiebedrijven. Een internationale handels- en serviceorganisatie met +/- 13.000 medewerkers, verspreid over 250 vestigingen in 23 landen. VDK Nederland valt binnen de Pon organisatie onder de Pon Commercial Vehicles groep waarin alle B2B Automotive bedrijven van Pon zijn opgenomen. Het Pon concern kenmerkt zich onder andere door langdurige relaties met haar fabrikanten. Pon levert deze producten eventueel aangevuld met extra diensten zoals reparatie, onderhoud, leasing en verzekering. VDK is een logische aanvulling op de Pon Commercial Vehicles groep en maakt het totaalaanbod van Pon nog completer.

De Mol Group België is de producent van VDK Waste Systems en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kraakperswagens en bijbehorende containerbeladingsystemen. VDK Waste Systems heeft een uitgebreide keuze in opbouwen voor huisvuil, GFT, plastic, huisvuil/grofvuil en uiteraard bedrijfsafval. Continue product ontwikkeling staat hoog in het vaandel. In 2012 is een totaal nieuwe productiefaciliteit in gebruik genomen. VDK Nederland kan hierdoor snel en betrouwbaar de producten in de gewenste configuratie leveren.

VDK Nederland streeft naar een landelijk dekkend netwerk voor service en onderdelen. WastePartners in Nijmegen is de eerste officiële servicepartner voor VDK Waste Systems. Onderdelendistributie vindt plaats vanuit VDK Nederland in Nijmegen.

  • Afvalperswagen
  • Containerbeladingsystemen
  • Inzamelvoertuigen
  • Persen

 

Contact

VDK Nederland
Bijsterhuizen 11-18
6546 AS Nijmegen
Herman Schulte Salesmanager VDK
Tel: 06-53573057
E-mail : Herman.schulte@vdknederland.nl
Website: www.vdknederland.nl