KTK verwerft distributie van SolarPack perscontainers in Nederland

Aansluitend op de succesvolle introductie in ons land van de SolarPack perscontainers door de leverancier BekkerLaGram uit Waalwijk, zal KTK BV uit Almelo per 1 juni starten met de exclusieve verkoop en het onderhoud van de SolarPack perscontainers in Nederland.

De SolarPack is een perscontainer die geheel autonoom afval kan verdichten. De energie komt voor 100% uit (zon-)licht voort. Een vaste stroomaansluiting is voor de SolarPack perscontainers niet nodig. Deze op zonnecellen werkende perscontainer zal KTK per 1 juni 2015 toevoegen aan hun assortiment. Dit innovatieve, gepatenteerde product schat KTK van grote waarde voor haar klanten. Het uitgebreide servicenetwerk van KTK staat bovendien garant voor het juiste onderhoud en zodoende een hoge mate van bedrijfszekerheid van de SolarPack perscontainers.

Interessant is de inzet van de SolarPack bij brongescheiden inzameling. Deelnemers aan het NEDVANG programma kunnen, mede door de inzet van de SolarPack, een vergoeding ontvangen die kan oplopen tot € 1,19 per inwoner per jaar. KTK kan u daar meer over vertellen.

Naast de internationale marktontwikkeling blijft BekkerLaGram de productontwikkeling en productie aansturen. De kennis en ervaring van KTK zijn daarbij een welkome aanvulling.

De nieuwste SolarPack perscontainer valt te bezichtigen op de beursstand van KTK op de Reinigings Demodagen te Lelystad, 3 en 4 juni 2015.

 

[vc_button title=”Meer over KTK BV” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/ktk-containers/”]