Kras Recycling Groep neemt moderne recyclinginstallatie in gebruik

Kras Recycling Groep heeft op de vestiging in Almere een nieuwe een moderne recyclinginstallatie in gebruik genomen. De installatie is bedoeld ter verwerking van harde kunststoffen.

Met deze investering sluit Kras Recycling Groep perfect aan op de grootschalige introductie van de meermalige kunststof EcoFlowerBox die vanaf aanvang 2021 in de internationale bloemenmarkt wordt geïntroduceerd….lees verder

Bron: circular-plastics.com


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.