Kliko nieuwbouw en Innovatie Dagen door Veenendaalse wethouder geopend

A.s. woensdag en donderdag zijn de Kliko Innovatie Dagen. Tijdens deze dagen zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van afvalinzameling te horen en te zien. Naast deze innovatie is ook de officiële opening van de nieuwbouw van 4.000m² van het Kliko hoofdkantoor in Veenendaal. De Innovatie Dagen en de nieuwbouw zullen officieel geopend worden door wethouder Lochtenberg van gemeente Veenendaal.

Omstreeks 09.45uur zal de wethouder de officiële opening uitvoeren. Tijdens de Kliko Innovatie Dagen zijn naast de innovaties van Kliko zelf ook de laatste ontwikkelingen van haar partners te zien. Zo zijn AW materieel, Haller Benelux, Mercedes Benz Nederland, de Schenk Groep en Terberg Matec Nederland van de partij. Naast deze partners zijn er ook spreker over uiteenlopende onderwerpen die de afvalbranche raken. Kortom een informatief en actief programma. Inloop kan de hele dag door.

De Kliko Innovatie Dagen zijn 18 en 19 september van 09.00-16.00uur. De toegang is gratis, wel gewenst is om even te registreren vooraf op de website, www.kliko.nl/innovatiedagen.