Jan de Vroe nieuwe CEO Milieu Service Nederland

Foto credit: Milieu Service Nederland

Jan de Vroe is benoemd tot CEO van Milieu Service Nederland. Hij gaat vanaf maandag 24 februari aan de slag bij de Nederlandse afvalinzamelaar. Jan de Vroe volgt huidig CEO Ronald Voorsluijs op. Voorsluijs blijft zelf actief binnen Milieu Service Nederland als eigenaar/ondernemer. Samen gaat het tweetal het bedrijf begeleiden naar een nog verdere groei.

Schat aan ervaring
Jan de Vroe is geen onbekende in de wereld van afvalinzameling, verwerking en recycling. De afgelopen 25 jaar bekleedde hij verschillende directiefuncties, in de afvalbranche. Hij heeft dan ook een groot en waardevol netwerk binnen de branche en ver daarbuiten.

Opmaat naar verdere groei
Ronald Voorsluijs is zeer ingenomen met Jan “Het is heel fijn om Jan aan boord te hebben. Met zijn kennis, ervaring en contacten, is hij de aangewezen persoon om met Milieu Service Nederland de volgende stappen te zetten. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel in medewerkers als in omzet en marktaandeel, en dat gaan we de komende jaren nog verder uitbouwen. Jan heeft veel ervaring op dit gebied én binnen de branche. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij onze organisatie van een familiebedrijf op kan schalen naar het volgende niveau. Ik en mijn broer Jeffrey blijven zelf actief als ondernemer en zullen ons meer op de holding gaan richten en Jan doet vanaf nu de dagelijkse leiding van Milieu Service Nederland en de zusterbedrijven, Paridon Containers en Recycling Diemen.”

Optimaliseren en verbeteren
Ook Jan de Vroe zelf kan niet wachten om met Milieu Service Nederland aan de slag te gaan. “Het is een hele mooie organisatie met enorm veel potentie. Ik heb er heel veel zin in om processen te optimaliseren om zo nog verder te groeien. Het is toch fantastisch om, samen met alle collega’s, elke dag te werken aan een zo duurzaam mogelijke afvalinzameling?”

MILIEU SERVICE NEDERLAND
Milieu Service Nederland is een toonaangevende, landelijke afvalinzamelaar voor de zakelijke markt. Bij de dienstverlening van Milieu Service Nederland staat duurzaamheid centraal. Door zoveel mogelijk afval te scheiden en het aantal transporten te minimaliseren, helpt het bedrijf haar klanten bij het verduurzamen van het afvalbeheer. Sinds 2017 is het bedrijf gevestigd in Diemen.