Ivo van den Bosch gaat vernieuwen

In de omgeving van het mooie Oelegem (België) is Ivo van den Bosch Container- & Recyclagedienst vaak te zien op de weg. Met ca 15 trucks voorzien zij dagelijks vele klanten diensten. Het kan gaan om afzetcontainers en rolcontainers, en ook kunnen de klanten zelf naar de “werf” komen om afval te storten!

Na een zoektocht van jaren kwam in 2018 OMS4Business, binnen stappen. Na een aantal gesprekken en demonstraties heeft Ivo van den Bosch de beslissing genomen en de handtekening onder de overeenkomst gezet.

Fasering
De eerste fase van de implementatie zijn de de weegbrug en de afzetcontainers. Daarna volgt direct de rolcontainer inzameling. Door met OMS4Business te gaan werken wordt het administratieve proces sterk verbetert en efficiënter. Digitale facturen en orderdocumenten worden snel gemaakt en verzonden. Doordat de chauffeurs met tablets gaan werken zal ook daar veel tijd bespaart gaan worden.

OMS4Business
Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!