Interview met Procomat: De Businessplannen voor 2021

Interview met Ronald Bobbe, CFO Procomat:

Procomat ondervond, net als het grootste deel van de industrie en economie, een sterke ondergang en tegenwind vanwege de Covid-19-situatie.

De Business Case op de lange termijn is erg sterk en de politieke ambities op het gebied van klimaatverandering en vermindering van de CO2-uitstoot zijn nog steeds geldig en groeien zelfs. We hebben gezien dat besluiten vanwege Covid-19 zijn uitgesteld. Maar de onderliggende trends en zakelijke drijfveren worden sterker….lees verder (in het Engels)

Bron: easyengineering.eu


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.