Inashco benoemt Peter Wit als CFO

Ter versterking van het management heeft Inashco Peter Wit benoemd als Chief Financial Officer.

De rol van CFO is nieuw binnen Inashco dat met het aantrekken van Peter Wit een volgende stap zet in haar ontwikkeling, en verder inhoud geeft aan de sterke groeiambities van het bedrijf.

Peter Wit brengt de expertise en internationale ervaring om de sterke marktpositie in Europa en de VS uit te bouwen en inhoud te geven aan de financiële aspecten van o.a. de recent met het Amerikaanse Wheelabrator Technologies gesloten joint venture Eco Recovery Solutions LLC.

Met de benoeming van Peter Wit bestaat het executive team van Inashco uit Arno La Haye, CEO en Peter Wit, CFO.

Peter Wit was eerder CFO van maritiem dienstverlener Dockwise en heeft daarvoor lange tijd verschillende internationale financiële posities binnen Shell bekleed.

Over Inashco:
Inashco (Incinerator Ash Company) is in 2008 opgericht en is een 100% dochter van de Fondel groep, één van de meest veelzijdige spelers in de wereld in het leveren van primaire en secundaire grondstoffen voor de metaal industrie. Inashco beschikt over unieke technologie voor de terugwinning van fijne non ferro metalen uit bodemassen uit afvalenergiecentrales. Inashco is actief in West Europa en de Verenigde Staten en heeft met 13 installaties een totale verwerkingscapaciteit van 2,5 miljoen ton bodemassen per jaar.

Voor verdere informatie zie: www.inashco.com.