Huijgen Transport kiest voor OMS4Business

Huijgen Transport (Bunschoten) heeft keuze snel gemaakt!  Een eenvoudig en overzichtelijk ordermanagement systeem… dat was wat Karel Huijgen zocht. En hij heeft het gevonden.

Om de groei van het bedrijf te controleren moest het systeem gemoderniseerd worden. En de huidige leverancier groeide niet mee! Orders voor het plaatsen/wisselen en wegen van containers en het leveren van bouwstoffen is aan de orde van de dag. Dat moet snel en simpel werken.

En dat is OMS4Business. Na een uitgebreide demo was het voor Karel duidelijk; Het moest OMS4Business worden.
De handtekening is gezet en de implementatie is gestart.

OMS4Business
De 100% cloud applicatie voor ordermanagement is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snel in gebruik te nemen. Van order aanname naar planning en uitvoering tot factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende digitale data worden voorzien zoals weegbonnen, foto’s, begeleidingsbrieven en handtekeningen.

Digitaal werken
Met de komst van snel Internet en mobiele communicatie zijn de mogelijkheden voor vergaande digitalisering binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business vooral terug te vinden bij de apps en tablets voor chauffeurs en digitale facturering. Digitaal werkt kostenbesparend. De voordelen worden behaald uit minder handmatige administratieve handelingen, beperking van de foutmarges en besparingen op porti en drukwerk.

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!