Holland Circular Hotspot: ‘Afvalbeheer als katalysator voor een circulaire economie’

Tijdens de NL Handelsmissie naar de International Greentech & Eco Products Exhibition & Conference Malaysia (IGEM) in Kuala Lumpur, Maleisië (12 oktober) is de nieuwste publicatie van Holland Circular Hotspot, ‘Afvalbeheer als katalysator voor een circulaire economie’, officieel gelanceerd. 2022.

Directeur van Holland Circular Hotspot Freek van Eijk overhandigde de publicatie aan Dato’ Seri Ir. Dr. Zaini Ujang, secretaris-generaal van het ministerie van Milieu en Water, Maleisië, en ZKH de regent van Pahang, kroonprins Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah, in het NL-paviljoen tijdens het IGEM-evenement (13 oktober 2022).

Deze publicatie is het resultaat van de samenwerking tussen HCH, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Milgro.

In de publicatie worden best practices van ondernemers gepresenteerd, lessen geleerd van overheden en instellingen actief in afvalbeheer in Nederland, die overal ter wereld kunnen worden toegepast. Aangezien alle landen dezelfde uitdagingen hebben als gevolg van afvalproductie en klimaatverandering, wordt verwacht dat de brochure voor veel landen relevant zal zijn. Het is nu digitaal te downloaden….lees verder/Download (in het Engels)

Bron: Holland Circulair Hotspot


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.