1 oktober was het exact 10 jaar geleden dat Clever Consultancy van start is gegaan. Dat hebben ze bij Clever natuurlijk niet ongemerkt aan het team voorbij laten gaan. Met het team afspreken op kantoor ging vanwege de Coronamaatregelen niet. Dan maar langs bij elke collega om deze mijlpaal te vieren!

Informatiesystemen: een nieuw tijdperk
De missie is vanaf dag 1 dezelfde geweest. Organisaties in de afval- en milieubranche zich verder laten ontwikkelen met de inzet van informatiesystemen. Voor Clever start nu het tweede decenium. Maar belangrijker nog: voor heel veel organisaties in de branche start zelfs een heel nieuw tijdperk. De huidige informatiesystemen zijn soms al 10, 15 of 20 jaar in gebruik en worden binnenkort niet meer ondersteund door de softwareleveranciers. Het vervangen van deze inmiddels onmisbare hulpmiddelen in het bedrijf roept vragen op:

  • Wat gaan we hieraan doen?
  • Hoe gaan we over naar nieuwe informatiesystemen?
  • Welke alternatieven zijn er?
  • Hoe laten we het oude goed achter?
  • Waar kunnen we direct verbeteringen in doorvoeren?

De softwarekoers bepalen
Clever heeft voor deze vragen een compleet plan van aanpak gemaakt. Zo kunnen zij ook de komende 10 jaar weer jouw gids zijn en samen jouw koers bepalen. Net zoals ze dat de afgelopen 10 jaar bij ruim 300 projecten en bijna 100 klanten ook hebben gedaan. Daar zijn ze trots op. Ook zijn ze dankbaar voor het vertrouwen, dat zij van hebben mogen krijgen.

Jouw informatiesystemen aanpakken
Ben je benieuwd naar wat dit plan inhoudt? Hoe je met weinig risico’s en een goed resultaat je oude informatiesystemen kunt vervangen? Neem dan contact met ze op via: www.cle-ver.nl/contact