Training: Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving?

Volg 10 mei of 22 mei de training over de meldplicht, de verschillende rollen in het afvaltransport en de begeleidingsbrief.

Of je nou teamleider bent, de planning doet of op de wagen zit, je weet dit als geen ander: Die begeleidingsbrief is geen piece of cookie. Want wanneer ben je inzamelaar of vervoerder? Wat staat er eigenlijk op dat briefje en waarom is het zo belangrijk? Wanneer meld je jouw afvalstoffen bij het LMA? Yep… hoofdbrekers.

Alles over het melden en registreren van afval in combinatie met PieterBas
Gelukkig bestaat de training Hoe overleef ik de Afvalstoffenwetgeving. Want het goed melden en registreren van je afvalstoffen is geen simpele klus. Tijdens deze training leer je eerst de meld- en registratieverplichting van binnen naar buiten en andersom. Daarna pakken we door. Hoe vul je de info voor je begeleidingsbrieven goed in je software in? Welk hokje vink je aan en welke niet? Deze training combineren we met de software van PieterBas: PB4all. Wil je deze training volgen maar gebruik je andere software? Neem dan contact met ons op.

Je kunt je al inschrijven
Op 10 en 22 mei kun je deze training volgen. Het resultaat? Na deze training maak je perfecte begeleidingsbrieven en snap je het hoe en waarom van het melden en registreren van afvalstoffen. Voor, tijdens en na het afvaltransport. Meer info? Download de brochure of schrijf je in