Gratis vertrouwelijk papier vernietigen tijdens Nationale Snipperdag

Particulieren en bedrijven weten de weg goed te vinden naar de Nationale Snipperdag. (foto Marcel Rob, Oostwoud)

Oude archieven, administratie of klantgegevens; deze vertrouwelijke informatie willen bedrijven of particulieren niet in verkeerde handen laten komen. Op woensdag 5 oktober a.s. wordt de Nationale Snipperdag gehouden om iedereen de kans te geven om deze documenten gratis en op veilige wijze te laten vernietigen. Deelnemers steunen hier –samen met Reisswolf- tevens een goed doel mee.

Reisswolf organiseert alweer de 9e Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen zowel bedrijven als particulieren hun vertrouwelijke documenten inleveren bij de locatie in Wognum, Spoorstraat 5. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens GRATIS en veilig voor hen vernietigd. Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie wordt aan het goede doel!

Meedoen met deze actie?
Het inleveradres in Wognum is Spoorstraat 5. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.

Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Wij behandelen vertrouwelijke gegevens van onze klanten volgens de strengst geldende veiligheidsnormen. Daarnaast wordt het vernietigd papier gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuw kantoorpapier. Recycle ook vertrouwelijke documenten, steun hiermee het goede doel en draag bij aan een duurzaam milieu!