GP Groot neemt afvalinzamelactiviteiten over van Dusseldorp in Noord Nederland

GP Groot inzameling en recycling uit Alkmaar neemt de afvalinzamelactiviteiten over van Dusseldorp in Noord Nederland. GP Groot is al langer actief in Friesland, Groningen en Drenthe door de eerdere overnames van NNRD uit Drachten en Visser Inzameling uit Harlingen. De vestiging in Veendam blijft gehandhaafd en wordt ook door GP Groot overgenomen.

NNRD, onderdeel van GP Groot, gaat de dienstverlening overnemen. ‘’Met deze overname vergroten we ons marktaandeel in het noorden van Nederland. Het past in onze groeiambitie en de dienstverlening sluit goed aan bij ons dienstenpakket”, aldus Wim Horeman van GP Groot.

Dusseldorp heeft eerder al aangekondigd te willen stoppen met de afvalactiviteiten in Noord Nederland om zich te kunnen concentreren op de regio’s Gelderland, Overijssel en Flevoland. “Wij zijn verheugd dat GP Groot de dienstverlening richting onze klanten wil overnemen en continueren. Met de overname kunnen een aantal medewerkers ook hun werk behouden, zij het voor een andere werkgever”, aldus Adriaan Visser, algemeen directeur a.i. van Dusseldorp Groep. Dusseldorp blijft actief in Noord Nederland met sloop, asbestsanering en rioolservice.

Van afval naar grondstoffen en energie
GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 730 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en ondernemerschap.

 

[vc_button title=”Meer over GP Groot” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/gp-groot-inzameling-en-recycling-containerservice/”]

[vc_button title=”Meer over Dusseldorp” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/dusseldorp-inzameling-en-recycling/”]