GMT wint de Progress Visionary Award

Progress (NASDAQ:PRGS) heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse Global Partner Awards. De awards werden voor het veertiende jaar op rij uitgereikt aan partners in negen categorieën die één of meerdere Progress-oplossingen voor applicatieontwikkeling gebruiken. En GMT is trotse winnaar in de categorie “Visionary”.

Visionary award
De Visionary-award wordt uitgereikt aan de partners die de sterkste visie hebben die in lijn ligt met de Progress-strategie en een leidende positie innemen in hun ecosysteem.

“Diepgaande kennis van onze technologie, creativiteit, functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en toewijding zijn enkele elementen waarmee GMT zich onderscheid in ons partner ecosysteem,” zegt Kimberly King, Vice President, Channels, Progress. “Dit jaar was het niveau van kandidaten voor deze partner awards zeer hoog. Het succesvolle voorbeeld van GMT is slechts het topje van de ijsberg van wat mogelijk is wanneer je visie omzet in actie.”

Progress en haar ecosysteem van meer dan 2000 applicatiepartners ondersteunen meer dan 4 miljoen eindgebruikers. Het Progress Global Partner Awards programma is in het leven geroepen om partners in de schijnwerpers te zetten die de behoefte van eindgebruikers overtreffen. De inschrijvingen voor de Awards waren zeer competitief dit jaar, met meer dan 150 partners om te evalueren.

Mark Abbas, CEO bij GMT: “We zijn uiterst trots te worden erkend door Progress als de visionaire leider van hun partner eco-systeem in EMEA. We bieden ICT oplossingen voor de mondiale afval en recycling industrie en menen dat het toepassen van de nieuwste technologieën een substantiële bijdrage levert aan een schonere wereld. We zijn ‘disruptive’ geweest in onze industrie door het combineren van ‘The Internet of Things’, ‘Big-Data’ en mobiele technologieën. Met als doel de operationele kosten van de afvalinzamelaars terug te dringen en het recycling/scheidingsgedrag van de burgers en bedrijven te stimuleren. Progress Software geeft ons een significant concurrentievoordeel met hun technologie en hun voortdurende ondersteuning om onze visie te kunnen realiseren met behulp van het Progress Partner+ programma”.

Over GMT
Voor bijna 30 jaar focust GMT zich voor 100% op de wereldwijde afval en recycling industrie. GMT maakt het haar klanten mogelijk om te groeien, verhoogt hun marges met een minimum van 20% en verbetert daarbij hun kwaliteit. GMT levert met passie en bewezen (Progress) technologie innovaties en ‘best of breed’ ICT oplossingen, ingezet door duizenden eindgebruikers wereldwijd. GMT blijft de markt verrassen met nieuwe producten en met een visie op de toekomst. Lees meer op www.gmt.nl.

Over het Partner + Programma
Progress biedt een succesvol partnerprogramma met de naam Partner+ aan ruim 2.000 applicatiepartners in meer dan 180 landen. Progress neemt in dit programma een adviserende rol in en biedt partners een groot aantal resources waarmee zij kunnen voldoen aan de klantvraag, winstgevende initiatieven kunnen ontplooien en hun lange termijn doelen kunnen verwezenlijken. Progress-partners staan in nauw contact met experts die hen helpen bij het oplossen van zakelijke en technische uitdagingen in hun markten. Meer informatie over het Progress Partner+ Programma is te vinden op https://www.progress.com/partners

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]