GMT en ASPsoftware (Wastedge.com) hebben bekend gemaakt overeenstemming te hebben bereikt over een nieuwe fase van intensieve samenwerking.

Na een aantal jaren van succesvolle samenwerking, kondigen GMT en ASPsoftware aan dat ze de voorwaarden zijn overeengekomen voor verdere intensivering van de samenwerking. GMT zal het voortouw nemen in de verdere doorontwikkeling en de internationale roll-out van het cloud platform Wastedge.com, ontwikkeld door ASPsoftware. Wastedge is een toonaangevende public cloud (web en mobile) gebaseerde integrale oplossing voor de afval- en recyclingindustrie.

ASP gaat een partnership aan met GMT waarmee het Australische bedrijf de sales- en implementatiediensten zal voortzetten in Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast zal ASPsoftware de lokale support en ontwikkeling voor haar huidige en toekomstige klanten voortzetten in samenwerking met GMT. ASP gaat GMT’s wereldwijde partner netwerk versterken en zal naast Wastedge ook het CLEAR product van GMT in de markt zetten in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. GMT zal haar ontwikkelcapaciteiten inzetten voor de verdere uitbreiding van de huidige mogelijkheden van Wastedge en de software verder optimaliseren om aan de behoefte van de mondiale afval, recycling en resource industrie te voldoen.

Mark Abbas (CEO GMT): “We zijn verheugd dat we onze huidige relatie met ASP verder kunnen intensiveren. ASP heeft bewezen een solide partner te zijn en heeft met Wastedge een fantastisch en revolutionair cloud platform ontwikkeld. Het is uniek in zijn soort en een aanvulling op ons huidige productassortiment. Een echte cloud oplossing biedt zoveel voordelen. Zo profiteren klanten automatisch van de gunstige abonnementstarieven, krijgen ze altijd de laatste versie van de software zonder daarvoor te hoeven bijbetalen, is het opzetten of uitbesteden van een kostbare infrastructuur niet nodig en hoeven klanten geen investeringen te doen om de omgeving robuust, veilig en performant te houden. Daar zorgt het cloud platform immers voor. Ik kijk echt uit naar de verdere ontwikkeling van Wastedge en de samenwerking met ASP als partner in de Pacific en Azië regio!”

Terry Daley, (CEO ASP): “GMT heeft de afgelopen jaren bewezen een uitstekende partner te zijn om mee samen te werken. Zij gaven al invulling aan de gemeenschappelijke product roadmap van Wastedge en leverde input voor de implementatie van Wastedge in de Europese markt. GMT is in staat gebleken om de kosten voor de afvalsector te verlagen door het toepassen van mobile apps en is succesvol met Wastedge door de oplossing in een echte “public cloud” omgeving in de afval- en recyclingmarkt te introduceren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze ontwikkelingen nu ook de ondersteuning krijgen die verdere groei zullen faciliteren. Wij blijven klanten in onze regio de innovatieve technologische oplossingen bieden die helpen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. We geloven dat deze nieuwe samenwerking met GMT ervoor zal zorgen dat we dat kunnen doen op een nog hoger niveau.”

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]