Geslaagde 8e Nationale Snipperdag

Afgelopen woensdag heeft Reisswolf alweer de 8e Nationale Snipperdag gehouden. De hoge opkomst en de deelname van een flink aantal gemeenten zorgden voor een groot succes. Tezamen hebben zij 112.000 kilo vertrouwelijke documenten gratis laten vernietigen, waarmee ze direct het goede doel van dit jaar hebben gesteund; Stichting Nationale Boomfeestdag.

Vele bedrijven en particulieren zijn afgelopen woensdag (7 oktober) langsgekomen om hun vertrouwelijke documenten gratis door Reisswolf te laten vernietigen. Dit jaar deden niet alleen bedrijven en particulieren mee aan de Snipperdag actie, ook gemeenten in Nederland waren dit jaar welwillend om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf om zo het sponsorbedrag te verhogen. Deze ´extra´ gemeente-actie was een zeer geslaagd, waarvoor Reisswolf alle deelnemende gemeenten dankbaar is.

Na deze succesvolle 8e Nationale Snipperdag kan Reisswolf bekendmaken dat zij een prachtige donatie kan geven aan het goede doel van dit jaar ‘Stichting Nationale Boomfeestdag’. Door de inzet van gemeenten, particulieren en bedrijven en de daaruit voortkomende ingebrachte kilo’s, is een bedrag van € 3250,- gerealiseerd. De cheque is op woensdagmiddag door Freerk Potze, directeur van Reisswolf Nederland, overhandigd aan Sandra Reemer, ere-ambassadrice van Stichting Nationale Boomfeestdag.

Het geldbedrag dat Stichting Nationale Boomfeestdag heeft ontvangen, wordt gebruikt voor de scholing van kinderen uit groep 6 en 7. Zij leren tijdens de Nationale Viering Boomfeestdag over het belang van het milieu en wat zij hieraan kunnen bijdragen. Het creëren van deze bewustwording is ons goede doel.

Reisswolf is trots op het bereikte resultaat van deze Nationale Snipperdag en wil iedereen bedanken
die ook dit jaar weer heeft bijgedragen aan het succes hiervan.