Genomineerde goede doelen voor sponsorcheque 1.000 euro bekend

Haarlem start binnenkort een Wecycle actie om de inzameling van afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen te stimuleren. De goede doelen die genomineerd zijn voor de kans op de sponsorcheque van 1.000 euro die bij deze actie hoort zijn bekend.

Stem vanaf 14 t/m 21 september 2016 via www.spaarnelanden.nl/inwoners/nominaties-wecycle-actie op jouw favoriete goede doel dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Het zijn Waterscouting Marco Polo, Vrijwillige Hulpdienst Schalkwijk, Tuinderij de Waardering,
Speeltuin Vereniging Haarlem Oost, Present Haarlem, Maatschappelijk centrum Het Open Huis, Korfbalvereniging Aurora, WeCook, Egelopvang Haarlem, De Haarlemse Reddingsbrigade en Artisklas Haarlem.

Voor het goede doel- of initiatief met de meeste stemmen, zamelen we vanaf oktober zoveel mogelijk oude elektrische apparaten en spaarlampen in op het milieuplein, zodat het betreffende goede doel kans maakt op die sponsorcheque van 1.000 euro!

Wecycle inzamelactie
In oktober 2016 start Spaarnelanden in de gemeente Haarlem met de Wecycle inzamelactie. Doel van deze actie is om de inzameling van afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) in Haarlem te stimuleren. De 25 Nederlandse gemeenten met de meest ingezamelde elektrische apparaten, winnen een sponsorcheque van 1.000 euro voor een lokaal goed doel.