Gemeente Utrecht live met CLEAR.net

Het onderdeel Inzamelen, Markten en Havens (IMH) levert hiermee belangrijke bijdrage aan beleid en bedrijfsvoering mét oog voor het milieu

Gemeente Utrecht streeft naar een beleid en bedrijfsvoering waarbij aandacht voor het milieu hoog in het vaandel staat. De Afdeling Inzamelen, Markten en Havens (IMH) is als gevolg van dit beleid, vandaag volledig operationeel gegaan met CLEAR.net.

Carla van Ommen, afdelingshoofd IMH: “Het onderdeel Inzamelen, Markten en Havens (IMH) kan met de nieuwe ICT oplossing CLEAR.net een belangrijke bijdrage leveren aan beleid en bedrijfsvoering mét oog voor het milieu. Bij de implementatie was het best een uitdaging om alle aspecten van de operationele processen, die in het voortraject bepaald waren, daadwerkelijk te realiseren. De basis is gelegd voor het vervolg traject als dynamisch ondergrondse inzameling, routeoptimalisatie, boordcomputerintegratie, huis-aan-huis inzameling, commerciële inzameling, grofvuil en KCA”.

Wout Krist, Manager Professional Services GMT: “Wij zijn trots dat we gezamenlijk met IMH een heel intensief traject hebben kunnen afronden met een succesvolle livegang. Wij realiseren ons wat voor grote stap IMH hiermee gezet heeft. De volgende fase zal de implementatie zijn van CLEARMobile met partner Prometheus.

GMT is al 30 jaar actief in de afval- en milieu industrie. En is marktleider in het leveren van innovatieve oplossingen voor deze specifieke branche. Voorbeelden hiervan zijn o.a. GMT CLEAR als krachtige management tool die snelle, consistente en accurate informatie verschaft door het hele bedrijfsproces heen. Daarnaast levert GMT krachtige apps voor in het voertuig, voor uw klanten, voor het accepteren van afval/materialen. Met GMT Connect biedt GMT een state of the art ontsluitingslaag aan die u toestaat om GMT CLEAR snel en beheerst te ontsluiten naar applicaties van derden.

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/gemeente-utrecht-live-met-clear-net/”]