Geld verdienen voor een goed doel met de Nationale Vet Collecte

Op zoek naar ideeën voor een geld inzamel actie voor een goed doel? Bijvoorbeeld voor uw vereniging? Dat kan met de Nationale Vet Collecte: de makkelijkste van alle goede doelen acties. Door oud frituurvet in te zamelen en te verkopen slaat u drie vliegen in één klap: u helpt uw leden op een nette manier hun frituurvet te recyclen, u beschermt het milieu tegen vet in het rioolwater en u voert tegelijk actie voor een goed doel. Bijvoorbeeld voor voor uw club.

Wat is de nationale vet collecte?
Olthuis Recycling haalt in heel Nederland oud frituurvet op bij restaurants, snackbars, bedrijfsrestaurants en kantines van verenigingen. Wij recyclen dit oude vet en maken er groene biodiesel van. Een duurzame actie voor een goed doel: het milieu! Omdat wij die biodiesel kunnen verkopen, betalen wij een mooie prijs voor de grondstof: gebruikt frituurvet en oude bakolie. Wellicht is dit dus hét idee voor een goede doelen actie voor uw vereniging!

Kom in actie voor het goede doel
Hoe verdient u geld voor uw club? Frituurvet inzamelen is heel eenvoudig. Wij zetten een speciale vet-container bij u neer, waar uw leden hun oude frituurvet in kunnen deponeren. Dit is een goed afgesloten vetton, om luchtjes te voorkomen. U stimuleert uw leden om hun oude frituurvet (eenmaal afgekoeld!) mee te nemen naar de club en in de vetton te gieten. Is de vetton vol, dan geeft u ons een seintje (via de telefoon of met de handige Olthuis Ophaal-App) en komen wij het oude vet direct halen. We plaatsen dan meteen een schone ton, zodat u gewoon kunt doorgaan met sparen voor uw club.

Geld inzamelen voor goede doelen
Hoeveel geld u kunt verdienen is lastig te zeggen. Veel hangt natuurlijk af van de grootte van uw ledenbestand, hun eetgewoonten én de bereidheid van uw leden om actie te voeren voor dit goede doel. In de praktijk blijkt dat het per club wisselt van een paar honderd tot wel duizend euro per jaar. Vooral in de zomer en tijdens de feestdagen (Patat! Oliebollen!) valt er goed te verdienen met gebruikt vet. Wij beloven u in ieder geval de allerbeste prijs per liter gebruikt frituurvet of oude bakolie.

Meer weten? Kijk dan op www.vetcollecte.nl

 

[vc_button title=”Meer over Olthuis Recycling” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/olthuis-recycling-dronten/”]