Maak kennis met de nieuwste innovatieve oplossingen van Geesinknorba op de ReinigingsDemoDagen (RDD), op een gloednieuwe locatie in Biddinghuizen!

Als pionier op het gebied van afvalinzameling presenteren zij de Norba achterlader met de revolutionaire GNG-Smartlift. De GNG-Smartlift is een baanbrekende nieuwe tillift die is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De tillift is voorzien van de nieuwste technologie voor een optimale interactie tussen bediener en machine. De ‘Human Interface’ zorgt voor optimale duidelijkheid en veiligheid voor de gebruikers en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Ook is de unit voorzien van een extra compartiment tussen cabine en opbouw om een ​​extra fractie, zoals glas, op te vangen op de inzamelrondes. Deze innovatie maakt de afvalinzameling nog efficiënter en duurzamer, waardoor het een onmisbare tool is voor professionals op het gebied van afvalbeheer.

Maar dat is niet alles! Geesinknorba toont ook de Kiggen draagbare compactor PD 745, ideaal voor zware toepassingen. De container is voorzien van het unieke SmartPack©-systeem en is ontworpen om afval snel en economisch te verdichten. De PD 745 biedt de mogelijkheid om afval in te zamelen op een manier die voldoet aan de arbomaatregelen. De container is 100% lekvrij en geurvrij voor een schone en aangename omgeving.

Wist u dat Geesinknorba ook professionele veegmachines van de gerenommeerde Duitse fabrikant Brock verkoopt ? Op de RDD krijg je de kans om deze indrukwekkende volledig elektrische machine van dichtbij te zien en te ontdekken.

Mis deze kans niet om deze innovaties en meer van Geesinknorba te ervaren. Bezoek de stand en ontdek hoe deze geavanceerde producten en technologieën uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.