Frank Dusseldorp doet per direct een stap terug

Aanhoudende ernstige rugklachten dwingen de DGA het rustiger aan te doen.

Adriaan Visser neemt als gedelegeerd commissaris de leiding over in het familiebedrijf uit Lichtenvoorde.
Dit doet hij samen met Heidy Deegens.

Door de dagelijkse leiding van de Dusseldorp Groep in handen van Adriaan Visser en Heidy Deegens te leggen, kan Frank Dusseldorp herstellen van aanhoudende, ernstige, rugklachten.

“De beslissing om een stap terug te doen, valt me zwaar. Ik ben echter zeer verheugd dat Adriaan Visser zich bereid heeft verklaard om samen met Heidy Deegens de dagelijkse leiding van ons bedrijf op zich te nemen,” aldus Frank Dusseldorp, DGA van het familiebedrijf Dusseldorp. “De branchekennis en ervaring van Adriaan helpen ons de ingezette koers te verwezenlijken. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat de bedrijfsbelangen optimaal behartigd worden.”

Adriaan Visser en Heidy Deegens weten zich gesteund door de overige directieleden:
– Raymond Niënhuis (financieel directeur)
– Bert Lensink (directeur Dusseldorp Rioolservice)
– Mark Holm (directeur Dusseldorp Inzameling en Recycling)
– Eric Schildkamp (directeur Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek)

Visser (64) gaat voorlopig op parttimebasis aan de slag. Hij maakt sinds het voorjaar deel uit van de raad van commissarissen van Dusseldorp Groep. Visser heeft ruim 27 jaar ervaring in de afvalbranche, onder meer als ceo van afvalinzamelaar Sita, onderdeel van het Franse Suez Environnement.

Heidy Deegens werkt sinds 1999 voor de Dusseldorp Groep, eerder als hoofd algemene en juridische zaken, sinds mei 2012 is ze adjunct directeur en vormt ze met Frank Dusseldorp de algemene directie van de Dusseldorp Groep.

 

[vc_button title=”Meer over Dusseldorp” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/dusseldorp-inzameling-en-recycling/”]