Frank de Leng nieuwe operationeel directeur bij Van Happen Containers

Frank de Leng versterkt per 1 juli 2019 de directie van Van Happen Containers in Eindhoven. Frank zal zowel de logistiek, de overslaglocaties in Panningen en Moerdijk als ook de sorteerinstallatie in Eindhoven onder zijn hoede nemen. Arno van Happen legt de focus op innovatie en uitbreiding, gericht op groei van de onderneming in de komende jaren.

Van Happen Containers is de afgelopen 5 jaar hard gegroeid, niet alleen de twee op- en overslaglocaties zijn in gebruik genomen, het werkgebied is van regionaal opgeschoven naar landelijk. Naast deze kwantitatieve groei, investeert het bedrijf verder in kwaliteit met het aantrekken van De Leng.

De Leng is een operationeel/technisch management professional, die zijn sporen in de logistiek zowel nationaal als internationaal verdiend heeft. De ambitie van het bedrijf om een toonaangevende leverancier van duurzame grondstoffen te worden, zal hierdoor sneller vorm krijgen.

Over Frank de Leng
Hoewel Frank een lange internationale carrière in de scheepvaartlogistiek heeft, omschrijft hij zichzelf als iemand die deel wil uitmaken van bulktransport in al zijn facetten en met alle modaliteiten. Met het aangaan van projecten waarbij nog niet alle paden gebaand zijn, is de professional De Leng op zijn best. Zo realiseerde hij de afgelopen 2 jaar in de Verenigde Arabische Emiraten de BPGIC terminal in Fujairah en was daarvoor de terminal manager van BTT in Rotterdam. In 2016 is hij genomineerd als “plantmanager of the year” door Deltavision. Daarnaast is De Leng actief betrokken bij diverse brancheorganisaties. De Leng is getrouwd en heeft een uitwonende zoon en dochter.

Over Van Happen Containers
Het van origine Sonse bedrijf is actief in Nederland op het gebied van afvalinzameling, transport en containerverhuur. In 2015 realiseerde zij een unieke sorteerinstallatie voor gemengd bedrijfsafval, om er waardevolle grondstoffen uit te halen, op weg naar een circulaire economie. Met drie vestigingen en het hoofdkantoor in Eindhoven stevent het bedrijf met haar 350 medewerkers af op een omzet van meer dan 100 miljoen Euro in 2019. Het familiebedrijf wordt bestuurd door de derde generatie Van Happen en heeft de ambitie om samen met haar stakeholders duurzaam te ondernemen. De directie bestaat uit Mark en Arno van Happen en Sjef van Eck.