Evreka kondigt nieuwe samenwerking met Reinis aan

Door middel van dit partnership willen Reinis en Evreka samenwerken om meer waarde en efficiëntie te creëren voor zowel burgers als andere belanghebbenden en zo bijdragen aan het sluiten van de loop voor een duurzame toekomst.

“Sinds het eerste contact zijn de gesprekken met Evreka professioneel en prettig verlopen. We delen allebei dezelfde wens om circulariteit in de toeleveringsketen te bereiken en nieuwe bronnen uit afval te creëren voor een beter milieu. Verandering komt natuurlijk van binnenuit. Vanuit Reinis zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van onze belangrijkste doelstellingen; eenvoudige verwerking van bruikbare gegevens zodat we meer transparantie kunnen bieden aan onze inwoners en aandeelhouders. Efficiënte communicatie met onze chauffeurs, een up-to-date en een volledig werkende SaaS applicatie. De komende tijd zullen we gezamenlijk nieuwe functionaliteiten ontwikkelen. Hiermee heeft het woord partnership een nieuwe betekenis gekregen.”, aldus Albert Bijzitter, de ICT-projectleider van Reinis N.V.

Evreka’s Sales Director Paul van Ruler voegt hieraan toe “Wij geloven dat dit partnerschip de weg vrijmaakt voor het realiseren van een gezamenlijke samenwerking op wereldwijde schaal, waarbij we hand in hand met alle stakeholders de grootste obstakels in resource & waste management, recycling en material circularity aanpakken. De enige manier waarop we een wereldwijde impact kunnen hebben om een duurzamere wereld voor toekomstige generaties te creëren, is door onze knowhow te combineren en samen te werken voor een groter doel, waarbij we de onomkeerbare gevolgen van klimaatverandering en opwarming van de aarde kunnen voorkomen. Het ondersteunen van de ideeën van Reinis met deze visie is een grote stap voorwaarts naar een groot succesverhaal in Nederland”.

Ontdek meer over de voordelen die de oplossingen van Evreka bieden!
Zorg voor alle data onder één dak door deze te integreren voor totale digitale controle, communiceer naadloos via alle kanalen tussen belanghebbenden en maak gebruik van de kans om uw bedrijf naar de ambities van doelstellingen voor totale duurzame ontwikkeling te leiden.

Neem voor meer informatie contact op met Evreka’s Sales Director Paul van Ruler:
E-mail: paul@evreka.co
Mobile: + 31 6 50573769