Dienstverlenend ICT bedrijf Evreka Europe BV vierde recentelijk haar vestiging in Nederland met een lanceringsevenement! Het evenement vond plaats op De Pier in Scheveningen. Evreka stelde zichzelf voor aan de Nederlandse markt en deelde haar toekomstvisie. Ook sprak het bedrijf over de resultaten van haar marktonderzoek en inzichten in de huidige en toekomstige ICT vraagstukken van de afvalbranche. Dit werd opgevolgd door presentaties, workshops en live demosessies voor de deelsectoren gemeente, commercieel en MRF-toepassingen.

Met ongeveer 50 aanwezigen trok het evenement veel belangstelling van een groot aantal commerciële en gemeentelijke afvalbedrijven in Nederland.

De aanwezigen zagen Evreka als een dynamisch, oplossingsgericht en samenwerkend team. De live productdemo’s gaven een beter begrip van de gebruiksvriendelijke interface en het gemak om snel functionaliteit toe te voegen op basis van de behoeften in Nederland.

“Evreka heeft een dynamisch, oplossingsgericht en samenwerkend team. De live productdemo’s gaven een beter begrip van de gebruiksvriendelijke interface en het gemak om snel functionaliteit toe te voegen op basis van onze behoeften.” aldus Burak Malay van KVBA bv.

“Het was een geweldige dag op een hele mooie locatie. De dag was een goede introductie over wat Evreka te bieden heeft. Vooral de manier hoe Evreka onze vraagstukken in de markt vertaald naar oplossingen geeft vertrouwen. Het was goed voorbereid, er waren genoeg mogelijkheden voor open discussies.” aldus Sjoerd van Steijn van Avalex.

Evreka realiseert duurzame oplossingen voor een inclusieve samenleving die aansluiten bij de behoeften van de sector:

  • Gericht op servicemanagement
  • Gebruikersvriendelijke interface
  • End-to-end oplossing
  • Transparante & traceerbare data
  • Green Data Center in Frankfurt, Duitsland
  • Geschikt voor gebruik met andere ERP’s

Het Evreka360-platform is speciaal ontworpen voor gebruik op mobiele applicaties en internet.

Alle aspecten die nodig zijn voor het onderhouden en verbeteren van afvalbeheeractiviteiten zijn aanwezig. Evreka360 stelt u in staat om alle processen en de kwaliteit daarvan digitaal te volgen en beheren, via één enkel platform.

Evreka is officiële sponsor van het NVRD-jaarcongres 2022 en aanwezig op de congresvloer. Bent u er ook, loop dan even langs voor een eerste kennismaking.

Of neem direct contact met Evreka op via marketing@evreka.co