Euro Milieu BV kiest voor moderne OMS4Business

Euro Milieu BV in Sprundel gaat het ordermanagement uitvoeren met OMS4Business! Na een paar gesprekken was duidelijk welke keuze Euro Milieu zou gaan maken.

Euro Milieu BV gaat de factuur (incl de bijlagen!) digitaliseren met het 100% cloud pakket OMS4Business. De korte lijnen, complete functionaliteit , snelle implementatie en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke argumenten voor de keuze.

OMS4Business
Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Orderproces in OMS4Business

Digitaal werken
Met de komst van Internet zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!