Eureka!

Internationaal “Sustainability as a Service” softwarebedrijf Evreka zet voet aan Nederlandse bodem

Archimedes vierde zijn uitvinding met een luide kreet “Eureka!” wat zoveel betekend als “ik heb het gevonden!”. Het vinden van oplossingen zit in de DNA van dit snelgroeiende softwarebedrijf uit Turkije. Evreka betekend in het turks Eureka.

SaaS
Drastische kettingreacties, veroorzaakt door klimaatverandering, hebben ons gepassioneerd om onze inspanningen te wijden aan het voorkomen van de onomkeerbare effecten van de opwarming van de aarde, het bereiken van de netto-nu-emissiedoelstellingen en het helpen van organisaties, om ervoor te zorgen dat we onder de 1,5% grens blijven.

We blijven onze wereldwijde aanwezigheid uitbreiden in onze missie om duurzaamheid te bereiken voor een betere toekomst. Ons doel is om het afvalprobleem van de wereld op te lossen. Dat doen we door de wereldwijde avalbeheer- en recyclingindustrie opnieuw vorm te geven met onze milieuvriendelijke aanpak.

Met onze visie gericht op het bieden van Sustainability as a Service en het zorgen voor inclusieve duurzame oplossingen, kijken we ernaar uit om alle aspecten van het afvalprobleem aan te pakken. Dit doen we door de knowhow van onze partners, in zowel de publieke als de private sector in verschillende industrieën in Nederland te combineren.

All-inclusive platform
Daarom streven we ernaar om onze uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossingen, die voortkomen uit de cloud en die voldoen aan de behoeften van klanten in elke fase van het afvalbeheerproces, voortdurend te verbeteren. Dit alles met het oog op nieuwe ontwikkelingen en de verscheidenheid aan ons productassortiment om in alle fasen te zorgen voor optimalisatie via ons all-inclusive platform.

Omdat we ons bewust zijn van de nadelige gevolgen van de klimaatcrisis voor Nederland, nemen we een uiterst kritische maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van goed afvalbeheer. We vinden het belangrijk om u te informeren dat we end-to-end, integreerbare en geavanceerde afvalbeheeroplossingen bieden. Deze kunnen worden aangepast op basis van de speciale voorwaarden van onze klanten, samen met de door de Overheid opgelegde wettelijke updates.

Grenzen duurzaamheid verleggen
Door een gezamenlijke samenwerking met alle belanghebbenden, waaronder afvalproducenten, verwerkers, recyclers, merkeigenaren en regelgevers geloven we dat het mogelijk is om de grenzen van duurzaamheid te verleggen en verreikende transformaties te realiseren. Zo creëren we een betere wereld voor toekomstige generaties en het ecosysteem.

Meer informatie over onze oplossingen vindt u op :  evreka.co/nl