klik op afbeelding voor vergroting

Een opgeruimde werkplek geeft een meer opgeruimd hoofd. En dat geeft meer werkplezier en rendement. Om jouw werkplek nog prettiger te maken hebben wij de opmaak van onze nieuwsbrief een poetsbeurt gegeven.

Nog geen nieuwsbrief abonnee?
Klik hier voor een proefabonnement

Rubricering
Het nieuws zullen we op basis van de actualiteit rubriceren zodat je als lezer een beter totaalbeeld krijgt van het nieuws uit de markt. Denk aan gebeurtenissen als sneeuwval en corona. Berichten rondom aanbestedingen zullen als vast rubriek als laatste berichten groep te vinden zijn.

Nieuwsbron
Wil je naast de kerninformatie die we in nieuwsbrief plaatsen verder lezen dan brengen we jou via 1 muisklik naar de oorspronkelijke nieuwsbron.

Toegang Atlas informatiediensten
Binnen de nieuwsbrief kun je rechtsboven direct naar het nieuwsarchief. Zoeken op trefwoorden in een databank met meer dan 12.000 nieuwsberichten geeft binnen kwalitatieve klant-, en marktonderzoeken voldoende diepgang en achtergrond.

Naast deze wijzigingen hebben wij om de leeservaring te verbeteren de opsommingstekens vereenvoudigd en de styling van de teksten verfijnd.

Wij hopen je met deze poetsbeurt nog beter van te dienst te mogen zijn.

Nog geen abonnement? Klik hier voor een proefabonnement