Educatief filmpje geeft uitleg over Biomassa en Bodemverbeteraars

Den Ouden Groep heeft een korte video gemaakt waarin op een educatieve wijze uitleg wordt gegeven over de kringloop van kooldioxide en nutriënten en de natuurlijke werkzaamheden van Den Ouden Groenrecycling.

In deze video komen twee kringlopen naar voren, namelijk de kringloop van voedingsstoffen die bij de inname van groene reststromen en het composteerproces behouden blijven en middels bodemverbeteraars en compostproducten terug in de bodem worden gebracht. Bij de kringloop van biomassa wordt de kringloop van CO2 toegelicht. Bomen slaan CO2 op van de houtachtige materialen kun je energie opwekken (biobrandstoffen) of toepassen in de spaanplaatindustrie. Hierdoor blijft CO2 voor een lange tijd opgeslagen in het hout. Tevens zie je diverse videofragmenten van de Groenrecycling.

Biomassa en Bodemverbeteraars zijn onmisbaar voor mens en de natuur. Deze video moet je gezien hebben!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Den Ouden Groep
Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met circa 200 medewerkers en levert een totaalconcept voor Bodemverbeteraars, Bodembemesting (Ferm O Feed), Bodemveiligheid (Bodac), Binnenstedelijke herinrichting, Betonaanleg en Biobrandstoffen.

De speerpunten van Den Ouden Groep bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken, betonwegen, bodemsanering, archeologie en explosieven opsporing, het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld.