Dr2 New economy gestart

Een nieuwe loot aan de stam van Dröge & van Drimmelen; in januari 2017 is Dr2 New Economy als zelfstandig adviesbureau van start gegaan.

Dr2 New Economy begeleidt organisaties en bedrijven op weg naar de nieuwe economie. Dr2 New Economy heeft de kennis en tools in huis – plus de juiste contacten in het politieke en maatschappelijke veld – om de transitie naar een duurzaam business model succesvol met haar opdrachtgevers in te zetten.

Dr2 New Economy wordt geleid door Marieke van der Werf (1959) en Sanne Carrière (1983). Beiden verdienden hun sporen op het gebied van toepasbare duurzaamheid. Gezamenlijk staan zij voor een strategische aanpak die door middel van praktische ondersteuning en inspirerende methodiek leidt tot vernieuwing en resultaat. Bezoek voor meer informatie: www.dr2neweconomy.com.

Corporate communication en public affairs
Dr2 new Economy is een dochteronderneming van Dröge & van Drimmelen. Dröge & van Drimmelen biedt samenhangende dienstverlening op het gebied van corporate communication en public affairs en helpt opdrachtgevers bij de positionering en belangenbehartiging rond maatschappelijke thema’s. Bezoek voor meer informatie: www.dr2.nl.