Doke van Niekerk vindt nieuwe uitdaging bij Modulo-Beton Milieustraten

doke-van-niekerkPer 1 mei versterkt Doke van Niekerk het Modulo Milieustraten team. Doke heeft ruim 10 jaar voor Oranjewoud NV diverse Milieustraten, Gemeentewerven en Op- en Overslagen gerealiseerd.

Doke verwoordt: “Waarom een nieuwe uitdaging bij Modulo-Beton…?”
“Het innovatieve karakter van het product spreekt mij erg aan. In een markt die continue in beweging is, moet men hierop inspelen. Modulo is een bedrijf dat hierin zijn rol pakt. In mijn rol als Projectmanager binnen Oranjewoud ben ik altijd op zoek geweest naar de mogelijkheid tot verbetering… De klik met Modulo was dan ook snel gemaakt. Hun aanpak is helder en compleet. Niet alleen het plaatsen van modulaire elementen maar ook het ontwerp en de totale verantwoording over de bouw. Als Projectmanager blijft dit in combinatie met het zoeken naar optimalisatie het mooiste. Modulo biedt mij de kans om dit samen met een enthousiast team en betrokken opdrachtgevers te bereiken en verder uit te bouwen.
Wat wil je nog meer!”

Ron van Ommeren en Henoch Lagerweij: “Wederom een stap in de goede richting. Doke heeft in verschillende trajecten al kennis gemaakt met ons duurzame en innovatieve milieustratenconcept. We hebben hem afgelopen jaren ervaren als prettig en zeer deskundig gesprekspartner.

Vele Gemeenten en gerelateerde organisaties hebben onze Co-Design Studio in Soest inmiddels bezocht en kennis gemaakt met onze praktische en efficiënte werkwijze. De respons is erg goed en het aantal onder handen zijnde projecten is fors toegenomen. Doke sluit met zijn expertise naadloos aan op ons team, is complementair en zal zich dan ook vooral richten op het projectmanagement. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn professionaliteit bijdraagt aan de efficiëntie van onze bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze dienstverlening.”

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]