Diploma ‘Allround Medewerker Afvalbeheer’ voor 7 medewerkers van de gemeente Vlissingen

(Foto: van www.geertmulderphotography.com via SPA Groep)

Een geslaagde dag in het Zeeuwse voor 7 medewerkers van de gemeente Vlissingen!
Zij werden door de directie in het zonnetje gezet voor een mooie prestatie waarin heel wat studie-uren zaten!

Het diploma MBO-2 AMBOR ‘Allround Medewerker Afvalbeheer’ werd uitgereikt aan 4 medewerkers van de Afvalinzameling. Zij hebben in een gezamenlijk traject gezeten met de gemeenten Rotterdam, Breda en de organisatie Irado. Een enerverend schooljaar vanwege Corona, met een tussentijdse break. Desondanks kunnen zij nu de vlag uithangen om dit mooie moment te vieren!

En dan nog een mooie mijlpaal voor gemeente Vlissingen, die ook de allereerste 3 medewerkers kan complimenteren met hun behaalde MBO-3 diploma! Deze heren zaten in een volledig Zeeuwse klas, met daarin aangesloten ZRD, gemeente Schouwen-Duiveland, gemeente Hulst en gemeente Terneuzen. Ook hier heeft Corona voor vertraging gezorgd, echter heeft iedereen hier ook volledig de schouders eronder gezet en met mooie resultaten de eindstreep behaald.

Bij de SPA Groep zijn ze enorm trots op deze schitterende resultaten en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat gemeente Vlissingen heeft in de organisatie, inhoud en ontwikkelingen van de opleidingstrajecten.