Derde generatie neemt leiding bij familiebedrijf Van Werven

Van Werven vierde onlangs niet alleen haar 70-jarig bestaan, maar voerde ook een organisatiewijziging door. Per 1 januari 2016 zijn de verschillende activiteiten van Van Werven georganiseerd in drie aparte bedrijven. Een wijziging die goed aansluit bij de sterke groei van het bedrijf en de vraag in de markt naar nog meer specialisatie.

Vijf jaar geleden is Ton van der Giessen aangesteld als Algemeen Directeur, ter overbrugging van de periode tussen de tweede en derde generatie van het familiebedrijf. Bij zijn aanstelling heeft hij de opdracht gekregen de onderneming te ondersteunen bij haar volgende stappen in professionalisering en groei. Het bedrijf is er, ondanks de economisch moeilijke periode, in geslaagd dit te realiseren. De drie broers uit de derde generatie hebben ook deze ervaringen van de afgelopen jaren kunnen gebruiken voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Vier divisies worden drie aparte ondernemingen
Per 1 januari 2016 bestaat Van Werven uit drie bedrijven, te weten:
Van Werven Infra & Recycling onder leiding van Wilfred van Werven
Van Werven Biobased Products onder leiding van Herbert van Werven
Van Werven Plastic Recycling onder leiding van Ton van der Giessen

Cor van Werven is per dezelfde datum eindverantwoordelijk voor in- en verkoop en onderhoud van al het materieel. Tjaco Naaktgeboren blijft leiding geven aan de gecentraliseerde ondersteunende activiteiten op het gebied van Finance, ICT en HRM.

Nieuwe rol
Ton van der Giessen zal in zijn nieuwe rol focussen op de uitbreiding van de plastic recyclingactiviteiten in Europa. “Een nieuwe opdracht die ik met evenveel enthousiasme aanga. Ik heb de afgelopen jaren met zeer veel plezier leiding gegeven aan de gehele organisatie. We hebben mooie resultaten behaald, waaraan iedereen vanuit zijn eigen plek en rol in het bedrijf een bijdrage heeft geleverd. Het is mooi dat de derde generatie van de familie weer een groot deel van mijn verantwoordelijkheden kan overnemen.”

 

[vc_button title=”Meer over Van Werven” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-werven-afvalservice/”]