De Symfonie groep presenteert zich op de Recycling 2014

Tijdens Recycling 2014 heeft de Symfonie groep zich op het Netwerkplein “Netwerken in de Afvalbranche” gepresenteerd.
De Symfonie groep heeft zich tot nu toe gericht op samenwerking en kennisdeling tussen ZZP-ers, die zich richten op de afval-, reiniging- en milieubranche. Na intern de basis goed vorm te hebben gegeven was de Recyclingbeurs in Gorinchem een mooi moment om de vereniging aan een groter publiek te presenteren.

Bezoekers hebben zich verbaasd over de diversiteit en de gezamenlijke kennis van de Symfonie-leden. Opdrachtgevers hebben zo een mooi platform waarbij ze via de website www.symfoniegroep.nl gemakkelijk direct in contact treden met de juiste specialisten.

Het was erg druk bij de stand en voorzitter Nanne Dol is dan ook dik tevreden over alle positieve reacties. Hij geeft aan dat meerdere leden vervolgafspraken hebben en dat er al direct een aantal complexe vraagstukken bij de vereniging zijn neergelegd. Zo wordt naast de afzonderlijke diensten van de leden, de Symfonie groep gebruikt als kenniscentrum.
 
[vc_button title=”Meer over Symfonie Groep” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/symfonie-groep/”]