De eerste 51 MBO3-diploma’s zijn uitgereikt

De eerste 51 MBO3-diploma’s zijn gisteren in het stadhuis van Utrecht uitgereikt aan medewerkers van Avalex, Gemeente Almere, Gemeente Amsterdam, Gemeente Langedijk, Gemeente Meierijstad, Gemeente Oss, Gemeente Zaanstad, HVC, Meerlanden, Spaarnelanden, Stadsbedrijven Utrecht en Waardlanden

Wethouder Klaas Verschuure van Utrecht en Angeline Kierkels, directeur Meerlanden en bestuurslid van de NVRD, spraken de gediplomeerden toe voordat zij door docent Bas Blankespoor (lessen Duurzaamheid in de Beroepscontext) naar voren werden geroepen om hun diploma ondertekenden. De gediplomeerden mogen heel trots zijn op wat zij behaald hebben, voor zichzelf maar ook voor wat zij hiermee voor de branche en de leefomgeving betekenen. Jezelf blijven ontwikkelen en bijdragen aan de circulaire economie is zo belangrijk.

“Meester Ruud” (lessen Nederlands, Rekenen en Loopbaan & Burgerschap) bracht vervolgens een gedicht met een persoonlijke boodschap voor “de jongens”: Wees trots. Kijk wat je bereikt hebt. Doe jezelf versteld doen staan. Maak er wat van. Jijzelf kunt voor verandering en ontwikkeling zorgen.

Uiteindelijk kregen de gediplomeerden hun diploma uitreikt door de leidinggevende en/of het management van de eigen organisatie. De feestelijke middag werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij iedereen, samen met de meegekomen familie, kon nagenieten van deze mijlpaal!