De Bollegraaf Groep, voor al uw totaaloplossingen in recycling

Winstgevendheid en duurzaamheid bij onze klanten staat voor ons voorop

Je treft de Bollegraaf Groep op stand nr. C115 tijdens de Vakbeurs Recycling

Met ruim 60 jaar prominente aanwezigheid in de wereld van afvalsortering en recycling heeft de Bollegraaf Groep ongeëvenaarde ervaring in het ontwerpen van sorteerprocessen en in de productie, installatie en inbedrijfstelling van kant-en-klare recyclingoplossingen. Onze wereldwijde reputatie is gebaseerd op het centraal stellen van de wensen van de klant. Hierdoor maximaliseren we de prestatie van onze installaties en de ROI (return on investment) voor onze klanten.

De oplossingen en service van de Bollegraaf Groep vloeien voort uit continue innovatie. Onze unieke vakkennis maakt Bollegraaf een autoriteit op het gebied van geavanceerde mechanische recycling innovaties en oplossingen. Robotica en kunstmatige intelligentie maken hier onderdeel van uit.

Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan. Dat is waarom de Bollegraaf Groep zich richt op de route naar upcycling.

Het hoofdkantoor van de Bollegraaf Groep staat in Appingedam en de groep bestaat uit twee zusterbedrijven, Bollegraaf Recycling Solutions en Lubo Recycling Solutions. Bollegraaf heeft vestigingen in meerdere Europese landen voor verkoop en service.
Meer informatie op www.bollegraaf.com