Dataroute en OMS4Business zetten stap met EBA Vooraanmelding

Dataroute is een van de voorlopers op het gebied van digitalisering van de documenten die behoren bij de afval- en bouwstoffen transporten. Transporten zoveel mogelijk digitaliseren is het streven van Dataroute en zo kosten besparen én milieuvriendelijk bezig zijn!

OMS4Business is inmiddels bijna 4 jaar actief in de afval en recycling industrie een heeft inmiddels een mooi aantal bedrijven als klanten. Deze bedrijven beheren hun complete order proces (van order tot Factuur) in OMS4Business. OMS4Business streeft ook naar een compleet papierloos proces… Dus geen papieren begeleidingsbrieven en weegbonnen meer heen en weer sturen!

Dataroute en OMS4Business hebben elkaar gevonden en wisselen de orderinformatie nu met elkaar. Vanuit Dataroute worden orders “vooraangemeld” in de webapplicatie van OMS4Business. In OMS4Business worden de wegingen afgehandeld en worden de gewichten direct aan de order gekoppeld. De aangevulde order wordt direct teruggestuurd naar de Dataroute omgeving van de klant. Deze integratie is gebaseerd op de EBA standaard!

Op deze manier is er weer een handmatige en papieren handeling uit het proces geschrapt. Dit bespaart tijd en geld voor beide organisaties die met Dataroute en OMS4Business werken.

Meer weten? Neem contact met ons op info@dataroute.nl of info@oms4business.com.