Containers in het veld

Containers zijn een behoorlijk belangrijk onderdeel van de inventaris van een containertransport bedrijf! Daarom is het goed om te weten waar en hoelang de containers ergens in het veld staan. Met OMS4Business heeft de gebruiker snel dat overzicht!

Bij elke order kan vastgelegd worden welke container (voorzien van een uniek nummer) geplaatst is. Hierbij wordt ook de plaatsingsdatum vastgelegd. Op een kaart is te tonen waar de container zicht bevind en aan de hand van een kleur is te zien welke container al lang geen order meer heeft gehad. Door op de container te klikken kan er snel een nieuwe order aangemaakt worden.

OMS4Business
Het 100% cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk in gebruik en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet (inmiddels al weer een hele tijd geleden) zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten?
Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com. Wij maken dan snel een afspraak!