Cobalt BI en 49ers hoofdsponsor skeletonster Kimberley Bos

Cobalt BI en 49ers zijn de komende twee jaar hoofdsponsor van skeletonster Kimberley Bos. Zij heeft de droom om in 2018 deel te kunnen nemen aan de Olympische Winterspelen in PyeonChang en om GOUD te winnen op de Skeleton. Cobalt BI en 49ers gaan samen met haar de uitdaging aan om de droom van Kimberley te realiseren.

Kimberley is vier jaar geleden in een bobslee terecht gekomen. Ze heeft zich samen met haar team toen weten te plaatsen voor de Jeugd Olympische Spelen in 2012 waar ze de bronzen medaille mee naar huis nam. Inmiddels is Kimberley overgestapt van bobsleeën naar Skeleton. Daar heeft ze al een aantal goede resultaten op haar naam gezet. Zoals zilver op het WK junioren in 2015 en een achtste plaats op het WK senioren in 2016.

Jan Kappenburg, managing director Cobalt BI en 49ers, zegt: “Met beide bedrijven zijn wij verheugd toptalent Kimberley Bos te kunnen ondersteunen in de weg die zij aflegt naar en tijdens de Olympische Spelen in 2018. Kimberley heeft een sterk doorzettingsvermogen, is ambitieus en gaat voor de volle 100% voor het realiseren van haar doel. Cobalt BI en 49ers streven in hun dienstverlening voor klanten altijd naar het allerhoogste resultaat. Wij wensen Kimberley een goede voorbereidingsperiode en alle succes toe om haar ultieme doel te verwezenlijken op de Olympische Spelen in Pyeonchang.”