Doen terwijl je denkt en denken terwijl je doet. Oftewel: doenken. Dat is het credo van Annelies Nagel die vijf jaar terug De Gezel startte met Perry Sporken. Doenken staat voor de ondernemersgeest die heerst bij De Gezel. Dit circulaire ambachtshuis repareert, knapt op en geeft afgedankte spullen een tweede leven. Leermeesters delen hun kennis en ervaring met de gezellen die er werken, mensen die door de mazen van het maatschappelijk vangnet glippen. Ze doen dat op twee locaties: in Gorinchem en in de werkplaats in Groot-Ammers onder het bordes van het net geopende Ecopark van Waardlanden.

Aan het blog Care4Circulair vertelt Annelies wat De Gezel drijft en hoe de organisatie zonder subsidies de eigen broek ophoudt….lees verder


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.