Cees van Gent nieuwe CEO Van Gansewinkel Groep

Cees van Gent (49) is benoemd tot CEO van de Van Gansewinkel Groep. Naast zijn functie als bestuursvoorzitter heeft hij ook het bedrijfsonderdeel Inzameling & Services in portefeuille. De Raad van Bestuur van de Van Gansewinkel Groep bestaat met ingang van maandag 14 mei 2012 uit Cees van Gent, Rob de Fluiter Balledux (CFO) en Yves Luca (COO Recycling & Energy from Waste).

Cees van Gent was tot januari 2012 CEO van het internationale logistieke concern Lehnkering. Daarvoor bekleedde hij verschillende bestuursfuncties in de logistieke sector, onder meer bij Nedlloyd, Exel Logistics, ABX Logistics en DHL.

Hugo van Berckel, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Van Gansewinkel Groep heeft de afgelopen jaren bewezen een vernieuwende topspeler in de branche te zijn. Het bedrijf is getransformeerd van traditionele afvaldienstverlener naar grondstoffen- en energieleverancier. Daarbij zijn solide operationele resultaten gerealiseerd. De strategie en visie van de onderneming staan als een huis. Daardoor kan het bedrijf zich nu focussen op verdergaande implementatie en operationalisatie. Cees is gezien zijn ervaring en zijn strategisch en operationeel leiderschap de juiste persoon om leiding te geven aan deze volgende fase voor de onderneming.”

Cees van Gent, bestuursvoorzitter: “Van Gansewinkel Groep heeft met haar activiteiten en visie ‘Afval Bestaat Niet’ het juiste fundament voor verdere groei. Ik kijk er naar uit om het bedrijf samen met mijn nieuwe collega’s verder te versterken en onze toppositie vast te houden.”

 

[vc_button title=”Meer over Van Gansewinkel” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-gansewinkel-afval-bestaat-niet/”]