CAM attachments, jouw partner voor betrouwbare voorzetapparatuur in de recycling sector

Je treft CAM attachments op stand nr. I 114 tijdens de Vakbeurs Recycling

CAM attachments ontwikkelt voorzetapparatuur dat ingezet kan worden in een brede waaier aan sectoren: van recycling en transport tot logistiek, food and beverage en meer. Ons ruim gamma is geschikt voor heftrucks, verreikers, tractoren en schrankladers. Al sinds 1970 kunnen we rekenen op onder meer onze eigen productiesite in Italië.

Waarom kiezen voor onze voorzetapparatuur
Dankzij onze producten haal je meer uit je heftruck dan enkel maar het heffen van palletten. Onze klemmen stellen je heftruck in staat om bijvoorbeeld ook niet-gepalletiseerde goederen vast te nemen, boxen te ledigen, enz. Kortom: Ze zorgen voor veel efficiëntere handling processen.

De eindgebruikers zijn heel tevreden over de prestaties van onze toestellen en de aftersales-service die we hen aanbieden. We zijn trots dat onze rotators en vork-en balenklemmen onze klanten in de recycling sector helpen groeien

Groei in recycling
We merken een grote groei in de verkoop van rotators, balenklemmen en vorkklemmen. Types voorzetapparatuur die uitermate geschikt zijn voor de recycling sector, waar firma’s vaak balen moeten opnemen, boxen met afval moeten ledigen, enz. Om aan deze stijgende vraag tegemoet te komen, ontwikkelden we in onze Italiaanse productiefaciliteiten een balenklem met steel cutting systeem waarbij de chauffeur vanuit de cabine de cellulosebalen kan openknippen.

Op vraag van de klant
Een van onze sterktes is dat we heel dicht bij de klant staan en rekening houden met alle feedback die we krijgen. Ons achtkoppig R&D-team optimaliseert voortdurend ons bestaand gamma en ontwikkelt nieuwe producten. Onze cellulose-klem met cutting systeem is het resultaat van jarenlange ervaring en verbeteringen. Het is een mooi voorbeeld van nieuwe producten die aangepast zijn aan bloeiende sectoren, zoals die van de recycling.

Meer informatie via www.camattachments.com