BVOR verhuist naar Wageningen campus

Vanaf heden is het Verenigingsbureau van de BVOR gehuisvest in het nieuwe gebouw PlusUltra in Wageningen. PlusUltra bevindt zich midden op de campus van Wageningen Universiteit. Het gebouw geeft ruimte aan kennisintensieve bedrijven en instellingen, in het bijzonder rond de thema’s food en biobased.

Arjen Brinkmann, directeur BVOR, over de verhuizing:
“Door deze verhuizing kruipt de BVOR letterlijk en figuurlijk nog dichter aan tegen de Wageningse onderzoeksinstituten. De samenwerking met deze instituten rond thema’s als organische stof in bodems en biobased innovaties wordt voor onze branche steeds belangrijker. Bovendien past de duurzaamheid van het nieuwe gebouw heel goed bij datgene waar de BVOR voor staat.”

Het PlusUltra gebouw kenmerkt zich door de gemeenschappelijke ontmoetingsruimten, open werkplekken en vergaderfaciliteiten die alle grenzen aan een centraal atrium. Naast kantoren zijn er laboratoria, pilot plants en technohallen. Plus Ultra is als duurzaam gebouw ontworpen en voldoet daarmee aan zeer hoge duurzaamheidseisen (certificaat BREEAM Excellent).

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost, biomassa en andere biobased producten. De BVOR vertegenwoordigt de bedrijven die op duurzame wijze groene reststromen opwerken tot hoogwaardige producten. Met elkaar vormen zij een belangrijke schakel in de circulaire economie. Meer informatie over de BVOR en contactgegevens zijn terug te vinden op www.bvor.nl