BVOR-Demodagen ‘Groen innovatief bewerken’

De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) organiseert op 17 en 18 juni 2015 de BVOR-Demodagen met als thema ‘Groen innovatief bewerken’. Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Deze keer is Afvalzorg, locatie Brunssum, gastbedrijf. Het is de tiende keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden.

Exposanten demonstreren op deze dagen machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs
In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook brancheorganisaties en overheidsinstanties.

Exposanten
Tot nu toe hebben zich de volgende exposanten officieel aangemeld: Van Bemmel Machine-import, C. van der Pols & Zn. BV, GM Recycling bvba, Handelsonderneming Pieter Verschure, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen, M-Tech Nederland BV, Ophof Recycling BV, Pon Equipment BV, PRECIA-MOLEN Breda, Quality Services, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van Laecke Recycling, VKS Nederland B.V.

Meer informatie is te vinden op www.bvor.nl