BVOR-Demodagen ‘Groen als grondstof’ op 14 en 15 juni 2017

De BVOR organiseert op 14 en 15 juni 2017 de BVOR-Demodagen ‘Groen als grondstof’ bij ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen. Het is de elfde keer dat dit succesvolle, tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Machines in bedrijf
Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers zijn op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien en door een koptelefoon ondertussen uitleg krijgen.

Beurs
In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Voor meer informatie zie: www.bvor.nl