BVOR-Demodagen ‘Code Groen’ op 5 en 6 juni 2019

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 vinden de BVOR-Demodagen ‘Code Groen’ plaats bijgastbedrijf Bruins & Kwast Biomass Management in Goor (Mossendamsdwarweg 1). De BVOR- Demodagen zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de 42 getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals chippers, shredders – voor zowel groenafval als voor sloophout, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers is er op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij zij de machines om beurten in actie kunnen zien.

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten zijn: Van Bemmel Recycling/Van Laecke Group, BIA BV, BULK .ID (Lybover), CRACO Nederland, Gicom composting systems, GM Recycling, Hencon Forestry BV, Van Herwijnen Machinery BV, Royal Dutch Kusters Engineering, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), De Lille NV, Menart, M-Tech Nederland BV, Neuenhauser Maschinenbau GmbH, C. van der Pols & zn. BV, Pon Equipment BV, Precia-molen Nederland BV, QS, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van der Spek Vianen BV, Stoevelaar Recycling BV.

Programma
5 en 6 juni 2019
09.00 uur terrein open en ontvangst
10.00 uur eerste demonstratieronde
12.30 uur pauze
14.00 uur tweede demonstratieronde
17.00 uur afsluiting

Het volledige overzicht van exposanten en machines en verdere details vindt u terecht op www.bvor.nl