Business Award voor Circulus-Berkel

Circulus-Berkel is binnen de branche van afvalinzameling winnaar geworden van de Nationale Business Succes Award 2016. Het bedrijf ontvangt de prijs vanwege de aanpak van duurzaamheid, in het bijzonder sociale activering.

In januari 2017, als alle best presterende bedrijven in hun branche bekend zijn, kan het publiek gratis een sms-stem uitbrengen op één van de genomineerden. Wanneer dit zal plaatsvinden, wordt onder meer via www.circulus-berkel.nl bekend gemaakt. Deze vijf bedrijven gaan, samen met vijf bedrijven die de nominatiecommissie selecteert, door naar de finale op 2 februari. De vakjury, waaronder oud-premier Jan Peter Balkenende, beslist wie de winnaar wordt.

Algemeen directeur Henk Knip is blij dat Circulus-Berkel binnen de branche winnaar is geworden. ‘We mogen hier als bedrijf, maar ook als deelnemende gemeenten en bewoners trots op zijn. De business award biedt bovendien een mooie kans om duidelijk te maken waar we ons op richten: bijdragen aan een circulaire economie, waarin we werken aan een duurzame leefomgeving, binnens- én buitenshuis.’ Daarin is volgens Knip een belangrijke rol weggelegd voor sociale activering. ‘Het beheren van de woon- en leefomgeving leent zich goed voor het inzetten en creëren van (sociale) werkgelegenheid. We zien ook volop kansen om dit uit te breiden.’

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het instituut organiseert de grootste ondernemersprijs van Nederland.
Op eerste kerstdag zendt RTL 7 om 9.00 uur het Programma De Succesfactor uit, waarin alle branchewinnaars, waaronder Circulus-Berkel, te zien zijn.