Brand voorkomen, de weg naar de toekomst

PYROsmart detecteert vroegtijdig potentiële brandhaarden

Je treft BLW Visser bv op stand nr. G114 tijdens de Vakbeurs Recycling

B.L.W. Visser bv heeft ruim 10 jaar geleden het PYROsmart systeem van Orglmeister in de Benelux geïntroduceerd. Door met de PYROsmart infrarood camera gewoon overal de temperatuur te meten, door de hele hal, 24/12/365 is dit systeem de oplossing voor branddetectie gebleken. Het PYROsmart systeem heeft geen last van stof, donkere ruimtes, waterdamp of rook en zal in een vroeger stadium dan welke techniek dan alarmeren over een mogelijk brandgevaar. Voortijdige branddetectie is cruciaal, zowel voor u persoonlijk als voor uw bedrijf.

Eén PYROsmart is voldoende om een oppervlakte ter grootte van een voetbalveld te bewaken

Het PYROsmart systeem van B.L.W. Visser bv is slim, herkent verstorende warmtebronnen zoals bijvoorbeeld voertuigen, lampen en motoren en stuurt als optie een volautomatische de blussing aan, ook als er niemand aanwezig is!

Het systeem is dusdanig ingericht dat service op afstand mogelijk is. Alle gebeurtenissen worden vastgelegd met beeld en bijbehorende data. Belangrijk voor analyses van de gebeurtenissen en meldingen, direct, of achteraf.

Het PYROsmart systeem heeft zijn doeltreffendheid meermaals bewezen en veel uitslaande branden zijn voorkomen. De besparing op herbouw- of nieuwbouwkosten is enorm.
Vraag vandaag nog een informatie aan en geniet na installatie ook van het PYROsmart gevoel.

B.L.W. Visser B.V.
Telefoon: (+31) 053 – 431 96 61
Email: info@blwvisser.nl
Website: www.blwvisser.nl & www.earlyfiredetection.com