Brand bij European Metal Recycling in de Botlek

Bij European Metal Recycling in de Botlek woedt sinds dinsdagochtend een brand. Het gaat om een brand in een schroothoop op het terrein van het recyclingbedrijf.
Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een schroothoop van tien meter hoog en dertig meter breed. De brandweer haalde de berg met behulp van graafmachines van het bedrijf uit elkaar om makkelijker te kunnen blussen. Daarbij kwam veel rook vrij. De rook is inmiddels afgenomen….lees verder

Bron: rijnmond.nl


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.